NYHETER

Välkommen till Team Solid! Du kan snabbnavigera dig genom bloggen med hjälp av sökrutan ovan, eller dela vår sida på din Facebook, Twitter eller Google+

lördag 3 juni 2017

Gös baggar!

Igår kväll var vi ute o testa fisket efter gös i Björsätersviken.
Det var en lång väntan tills första nappet. Vi trodde vi skulle bli helt utan fisk där ett tag, men tillslut nappa det! Dock så var det en gädda såklart.
Vi nötte vidare in i viken men inget hände så vi vände utåt igen. När vi kommit ut mot 6 meter så nappa det igen och fisken kändes ok. Väl i håven så ser vi att det var en fin gös som sedan vägdes till 4,4 kg. Strax därpå högg nästa fisk o en till fin gös kunde håvas, denna på 4,2kg.
Vi åker längre ut i sjön, tar upp våra beten o kollar dom, byter ett par stycken och vänder sedan tillbaka ner mot våra huggmarkeringar. Vi åker förbi senaste markeringen o vidare ner mot första hugget o då kliver nästa fisk på, en gös kunde håvas och det var en fin fisk på 3,8kg. Precis när den fisken var i båten så hugger det igen, ser också att det hänger en fisk med på ett annat av ytspöna men den får hänga kvar. En till gös drillades in som inte kändes så stor men den var fin den också, 4,4kg.
Vi bestämmer oss för att plocka upp o åka hem, fisken som hängde med på ett av ytspöna var en gös på kanske 1,8kg.
Riktigt roligt gös fiske när det väl kom igång!


0 kommentarer :